Njoftime

Njoftim i Zyrës së Këshillimit të Karrierrës

Njoftim i Zyrës së Këshillimit të Karrierrës

logo_new_umsh
SHKOLLA E LARTE PRIVATE MESDHETARE E SHQIPËRISË
Njoftim i Zyrës së Këshillimit të Karrierrës

Njoftohen të gjithë studentët e ciklit të parë dhe të ciklit të dytë të interesuar për këshillimin e karrierës, të marrin pjesë në prezantimet dhe konsultimet si më poshtë:

1. Prezantimi i hapave konkretë për hartimin e një CV-je, me letrën shoqëruese, seksionet e veçanta, personalizimin e saj për punëdhënës specifike, etj.
Dr. Edon Qesari, salla 201, E Mërkurë dhe e Premte, ora 12:00 – 14:00

2. Kryerjet e “praktikave” të intervistave të punës, me pyetje konkrete, tipike të intervistave të punës nga pjesa më e madhe e punëdhënësve.
Prof. Niko Pano, salla 210, E Martë dhe e Enjte, ora 12:00 – 14:00

3. Prezantimi i formimit të një grupi homogjen, për stimulimin e punës në grup.
Prof. Niko Pano, salla 210, E Hënë, ora 13:00 – 14:00

DREJTUES I ZYRES
Orion Garo