Njoftime

Dëshironi të kryeni një punë sezonale në Gjermani!?

Dëshironi të kryeni një punë sezonale në Gjermani!?

Te nderuar Studente te UMSH
Dëshironi ta kaloni sezonin e verës jashtë!?
Dëshironi një paketë Work & Travel!?
Dëshironi të kryeni një punë sezonale në Gjermani!?
Atëherë nxitoni se jeni ende në kohë për t’i realizuar të gjitha këto! Afati perfundon me 31 janar 2017.
Mos mungo në takimin e ditës së premte, data 27.1.2017, ora 13.00-17.00 te laboratori i IT
Për t’u njohur për më tepër dhe për të shuar çdo kureshtje apo paqartësi, do te kontaktoni me 0698483173
Ju mirëpresim