Njoftim

Ministria e Arsimit dhe Sportit njofton të gjithë nxënësit që kanë përfunduar arsimin e mesëm jashtë vendit

Ministria e Arsimit dhe Sportit njofton të gjithë nxënësit, që kanë përfunduar arsimin e mesëm jashtë vendit dhe dëshirojnë të aplikojnë për pranim në Institucionet e Arsimit të Lartë ne Shqipëri për vitin akademik 2016-2017 se kanë...
Read More