Njoftim

Promovimi i librit të Prof. Dr. Anastas ANGJELI dhe Prof.Dr. Aristotel PANO “Ndërhyrja e shtetit në Ekonomi”

Ditën e mërkurë dt, 03.06.2015 Ora 12:30 në sallën e konferencave (B10)  të Shkollës së Lartë Private Mesdhetare të Shqipërisë , do të organizohet promovimi i librit “Ndërhyrja e shtetit në Ekonomi” i autorëve Prof. Dr. Anastas...
Read More