Leksion i Hapur nga Zj. Carola MÜLLER-HOLTKEMPER

dsc03784db07Sot me date 20 qershor 2013, ne oren 11:00, ne ShLP Mesdhetare e Shqipërisë, Ambasadorja gjermane ne Tirane Zj. Müller-Holtkemper mbajti nje leksion te hapur me teme: “Social and economic development of Albania and its European integration”.

Gjate vizites Ambasadorja Gjermane u takua me Rektorin e ShLP Mesdhetare e Shqipërisë Prof.Dr.Anastas ANGJELIN.
Pas takimit me Rektorin Ambasadorja iu drejtua auditoriumit per te folur me studentet dhe pedagoget pjesemarres ne kete leksion.

Gjate fjales se saj Zj.Müller-Holtkemper foli per problemet dhe sfidat e me te cilat Shqiperia perballet.

Ambasadorja Germane iu pergjigj gjithashtu pyetjeve te shumta te studenteve te ShLP Mesdhetare e Shqipërisë, pyetje te cilat shprehnin shqetesimin e studenteve per te ardhmen Europiane te Shqiperise.

I shprehim mirnjohjen tone Zj.Müller-Holtkemper qe zgjodhi auditorin e ShLP Mesdhetare te Shqiperise per te shprehur mendimin e saj per ZHVILLIMIN EKONOMIK DHE INTEGRIMIN EUROPIAN TE SHQIPERISE.