Të Reja nga ShLP Mesdhetare e Shqipërisë

Akademik Prof. Dr. Anastas Angjeli merr titullin Profesor Honoris Causa, nga Universiteti Nderkombetar i Struges

Akademik Prof. Dr. Anastas Angjeli merr titullin Profesor Honoris Causa, nga Universiteti Nderkombetar i Struges

Akademik Prof. Dr. Anastas Angjeli merr titullin Profesor Honoris Causa, nga Universiteti Nderkombetar i Struges. U nderuan gjithashtu me titullin Profesor Honoris Causa, Prof. Dr. Fabio Grasi- Rektor i Universitetit di Sapienza të Italisë dhe per Prof. Dr. Biljana Ciglovska, zv/ rektore e UNS.
Nderimi me rastin e 10 vjetorit te Universitetit Nderkombetar te Struges.
#Mesdhetari u nderua me diplomen e
mirenjohjes nga Universiteti Nderkombetar i Struges per bashkepunimin afatgjate ne kerkimin shkencor, mobilitetin e pedagogeve dhe studenteve. Urime Mesdhetarit!