Të Reja nga ShLP Mesdhetare e Shqipërisë

Aktivitet me studentet e juridikut

Aktivitet me studentet e juridikut

Sot ne ShLP Mesdhetare te Shqiperise para studenteve te juridikut u mbajt referimi me titull “Te drejtat dhe detyrat e te denuarve dhe te paraburgosurve” nga drejtoresha e IEVP 325 zonja Xhoi Jakaj.