Të Reja nga ShLP Mesdhetare e Shqipërisë

Ambasadori OSBE ne Tirane, Z. Florian Rauning vizitë tek Mesdhetari

Ambasadori OSBE ne Tirane, Z. Florian Rauning vizitë tek Mesdhetari

Sot te Mesdhetari ishte i ftuar Ambasadori i Prezences se OSBE ne Tirane, z. Florian Rauning, i ftuar nga Prof.Dr. Anastas Angjeli. Ne prezatimin me studentet dhe pedagoget e Mesdhetarit, z. Rauning beri nje prezantim te shkurter te marredhenieve te Shqiperise me OSBE qe nga anetaresimi i saj. Qellimet e misionit, objektivat e perbashketa dhe realizimi i tyre ne vit. z. Rauning ne bashkebisedim me studentet dhe pedagoget iu pergjigj pyetjeve te ndryshme lidhur me zhvillimet dhe reformat ne vendin tone.