Të Reja nga ShLP Mesdhetare e Shqipërisë

Ekspozitë në përkujtim të Holokaustit

Ekspozitë në përkujtim të Holokaustit

Në mjediset e Mesdhetarit u organizua ditën e djeshme një ekspozitë në përkujtim të Holokaustit dhe kontributit të familjeve shqiptare për strehimin dhe ruajtjen e familjeve hebreje.