Të Reja nga ShLP Mesdhetare e Shqipërisë

Mesdhetari organizon fushatën e dhurimit të gjakut

Mesdhetari organizon fushatën e dhurimit të gjakut

Mesdhetari, si çdo vit, organizon fushatën e dhurimit të gjakut ne ndihmë të të sëmurëve me talasemi.
Ditën e Hënë, 10 Prill, në sallën C13, ora 11:00, studentë dhe pedagogë të Mesdhetarit do të jenë pjesë e kësaj nisme. Regjistrohuni pranë Sekretarisë Mësimore, është një kontribut minimal për secilin por një ndihmë e jashtëzakonshme për ata që vuajnë.