Të Reja nga ShLP Mesdhetare e Shqipërisë

Prezantim i librit Matematika ne Ekonomi nga Alqi Angjeli

Prezantim i librit Matematika ne Ekonomi nga Alqi Angjeli

Prezantim i librit Matematika ne Ekonomi nga Alqi Angjeli. Ishin te pranishem anetare te akadise se shkencave, lektore dhe studente te Fakultetit te Ekonomise, te Universitetit Mesdhetar.
Ne fjalen e tij autori u shpreh se: jam munduar te sjell nje model te ri te matematikes se aplikuar ne ekonomi duke marre parasysh modelet me te mira te universiteteve te ShBA ku dhe une jetoj dhe jap mesim ne disa prej tyre.
Akademik Anastas Angjeli u shpreh se Mesdhetari duke mbeshtetur botimin e ketij libri dhe bere pjese e kurrikules se universitetit ka synuar edhe kete here te lidhe pjesen akademike me tregun e punes per ti mundesuar studenteve punesim dhe rezultate.
Dekani i Fakultetit te Ekonomise Prof. Alqi Naqellari ne fjalen e tij permendi veshtiresine per te sjelle nje liber te tille per vete kushtet e sotme dhe per ndryshimet e medha qe kane ndodhur ne ekonomi dhe qe ky liber i pershatet me se miri kerkesave te kohes.