Të Reja nga ShLP Mesdhetare e Shqipërisë

Raportuesi per Shqiperine ne PE, z. Knut Fleckenstein Leksion te Mesdhetari
,

Raportuesi per Shqiperine ne PE, z. Knut Fleckenstein Leksion te Mesdhetari

Me date 23 Tetor Ora 16:00, ne Universitetin Mesdhetar te Shqiperise ishte i ftuar si lektor nderi raportuesi per Shqiperine, ne PE, z. Knut Fleckenstein, MdEP. Studentet dhe pedagoget u njohen nga afer me punen e tij ne PE si raportues per Shqiperine. “Albania’s EU accession process and current challenges in EU politics”

Kjo vizite e z. Knut Fleckenstein ne Universitetin Mesdhetar te Shqiperise ishte premtuar prej tij edhe ne takimin qe pati me studente dhe pedagoge te Universitetit Mesdhetar ne Parlamentin Europian ne Strasburg.