Të Reja nga ShLP Mesdhetare e Shqipërisë

Takim me zv. ambasadorin e prezences se OSBE ne Shqiperi

Takim me zv. ambasadorin e prezences se OSBE ne Shqiperi

Sot ne ShLP Mesdhetare te Shqiperise u zhvillua nje takim me zv. ambasadorin e prezences se OSBE ne Shqiperi, z. Robert Wilton. Nje bashkebisedim me studentet per OSBE, rolin dhe kontributin, bashkepunimi dhe e ardhmja.