Të Reja nga ShLP Mesdhetare e Shqipërisë

Une dhuroj – Po ti?

Une dhuroj – Po ti?

UNE DHUROJ PO TI? Mesdhetari, si cdo vit, organizon fushaten e dhurimit te gjakut ne ndihme te te semureve me talasemi. Diten e enjte 11 Qershor, ora 12, ne sallen B10, studente dhe pedagoge te Mesdhetarit do te jene pjese e kesaj nisme. Regjistrohuni prane Sekretarise Mesimore, eshte nje kontribut minimal per secilin por nje ndihme e jashtezakonshme per ata qe vuajne. Une do dhuroj po ti?