Staff

Stafi drejtues dhe akademik i ShLP Mesdhetare të Shqipërisë

 • Shef Departamenti i Ekonomisë

  Dr. Ira Gjika

  Dr. Ira Zoga (Gjika) eshte lektore ne fushen e manaxhimit strategjik, te operacioneve, te projekteve, me pervoje ne disa universitete te vendit....
 • Shef Departamenti i Financë Bankë dhe Kontabilitet

  Dr. Rudina Qurku

  Dr.Rudina Qurku, ka përfunduar studimet e Dokotraturës pranë Universitetit të Tiranës, Fakulteti Ekonomik në të cilin ka mbrojtur me...
 • Shef Departamenti i Informatikës, Matematikës dhe Mbështetës

  Dr. Dolantina Hyka

  Dolantina Hyka është lektore në disiplinën e Matematikës së Aplikuar dhe kërkuese shkencore në ShLP Mesdhetare të Shqipërisë. Ajo...
 • Shef Departamenti Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci

  Dr. Edon Qesari

  Dr. Edon Qesari është lektor në këtë universitet dhe drejtor aktual i Departamentit të Marrëdhënieve Ndërkombëtare. Ai zotëron një...
 • Departamenti Financë Bankë dhe Kontabilitet

  Dr. Vladimir Mici

  Dr. Vladimir Mici, ka përfunduar studimet, e për të gjitha shkallët e studimeve përfshi edhe të Doktoraturës pranë Universitetit të...